Programeaza-te din timp!

Calatoreste in Austria, Germania, Belgia, Olanda sau Luxembourg

10 motive sa calatoresti cu Danu Travel

Microbuze moderne si sigure

Microbuzele noastre sunt de tipul 8+1, moderne, confortabile si cu clima, si sunt verificate tehnic după fiecare cursa. De asemenea mai facem transport si cu autocare de peste 60 de locuri pe anumite destinatii. 

Curse rapide

Cel mai scurt traseu si cel mai scurt timp de călătorie. Curse directe, pentru ca plecam cu mai multe microbuze tur și retur, in fiecare zi, nu facem zigzag pe traseu.

Promotii & Discount-uri

Fiecare client care a calatorit cel putin o data cu noi va putea beneficia de discount la retour, la grup. De asemena, pe parcursul anului avem curse la pret promotional, locuri in autobuz la pret promotional si alte surprize! Urmariti-ne si le veti descoperi !

Prețul corect

Vei plati intotdeauna un pret corect pentru serviciile prestate, nici prea mare nici prea mic, pentru ca tu sa intelegi după prima calătorie cu noi ce înseamnă acel pret corect si ce implica din punct de vedere logistic.

R

Amabilitate si Promptitudine

Soferii te vor primi intotdeauna cu zambetul pe buze, te vor ajuta cu bagajele, tot ce ai nevoie!

W

Experienta

 Suntem o firma de transport persoane international cu peste 15 ani de experientă!
}

Timpi controlati

Urmarim constant si punem accent ca soferii sa respecte orarul trasat si masinile sa ajunga la timp pentru preluare si in timpul cel mai scurt la destinatie, astfel incat cursele sa fie cat mai scurte.

Documente de transport

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50-60 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare

Z

Animal de companie

Noua ne plac animalele de companie si de aceea acceptam cu drag sa calatoresti impreuna cu animalul tau de companie insa cu respectarea conditiilor de transport; este necesar a avea o cuscă de transport.

Plecari zilnice tur-retur de la adresa la adresa

Te luam de acasa si te ducem pana la destinatia exacta 

curse rapide si sigure 

error: Content is protected !!
Rezerva ACUM!!!
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Te pot ajuta?